Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen. Iedere bestelling impliceert de aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden.
De goederen worden verzonden op kosten en op risico van de klant naar het door de klant opgegeven leveringsadres. Indien het product onmogelijk geleverd kan worden, wordt de overeenkomst van rechtswege ontbonden. De verkoper is verplicht om de klant schriftelijk te verwittigen voor het verstrijken van de leveringstermijn. Bij gedeeltelijke levering zal elke levering als afzonderlijke verkoop worden aanzien.
De vermeldde prijzen zijn geldig op het moment van publicatie, waarna zij onderhevig kunnen zijn aan wijzigingen. In deze vermeldde prijzen zijn de verzendingskosten niet inbegrepen.

Ruilen en retourneren

Als particuliere consument beschikt u over een termijn van 14 dagen waarbinnen u kunt verzaken aan uw aankoop. Dit geldt niet voor op maat gemaakte en gepersonaliseerde producten. Deze periode van 14 dagen is te rekenen vanaf de thuislevering van de goederen. Mochten onze producten niet voldoen aan uw wensen, dan kunt u dit melden en zonder betaling van boete, noch opgave van reden, terugzenden op voorwaarde dat de product onbeschadigd is gebleven. Dit verzaakrecht geldt niet voor zakelijke klanten.

House of Shira  raadt aan een koerier te gebruiken bij het terugsturen van goederen om de mogelijkheid te hebben het pakket te kunnen volgen. House of Shira zal niet verantwoordelijk kunnen gehouden worden voor de terugbetaling van goederen die verloren, gestolen of beschadigd zijn.

Mocht u hier nog vragen omtrent hebben, aarzelt u dan zeker niet contact met ons op te nemen via mail info@houseofshira.com

Ruilen of omwisselen

Het ruil en retourrecht is niet van toepassing op maatwerk of gepersonaliseerde producten. Om te ruilen vragen wij u het volgende stappenplan te volgen.
Zodat wij uw zending zo efficiënt mogelijk kunnen afhandelen:

 1. Meld ons dat u een artikel wilt ruilen via mail: info@houseofshira.com.
 2. U ontvangt via e-mail instructies en een ruil- en retourformulier voor het ruilen van het artikel.
 3. Vermeld het gewenste artikel, de kleur en maat op het ruil- en retourformulier.
 4. Voeg de per e-mail ontvangen bestelbevestiging en een ingevuld ruil- en retourformulier bij het pakket en stuur het artikel terug naar het retouradres. De kosten worden door u gedragen.
 5. Na ontvangst en goedkeuring, stuurt House of Shira u een ontvangstbevestiging via e-mail indien House of Shira uw zending goedkeurt wordt het nieuwe artikel, indien voorradig, zo spoedig mogelijk verzonden.

Verkeerd artikel ontvangen

Meld het ons via mail: info@houseofshira.com binnen de 2 dagen na ontvangst.

Beschadigd artikel

Meld het ons via mail: info@houseofshira.com binnen de 2 dagen na ontvangst.
Toon de beschadiging duidelijk met bijhorende foto’s, stuur alles naar info@houseofshira.com
Indien later, kunnen wij dit niet meer ontvangen, aangezien de kans er is dat de beschadiging door de klant afkomstig kan zijn.

Terugbetaling van retour

Indien u de product niet wenst te ruilen ontvangt u een waardebon die 6 maand geldig is. De bon is enkel geldig op de webshop. Er wordt geen geld retour gegeven.

Kosten ruilen

Bij een omwisseling (ruilen) vragen we om de verzendkosten opnieuw te storten op onze rekening, op die manier betalen House of Shira en de klant evenveel transportkosten (nl. heen en terugkosten).
Niet gefrankeerde zendingen of rembourszendingen worden geweigerd!

Voorwaarden om te ruilen en retourneren:
ongebruikt, onbeschadigd
max. 1 keer ruilen of retourneren per bestelling
niet geldig voor gepersonaliseerde producten speciaal voor de klant.

House of Shira behoudt zich het recht om retouren te weigeren en het bedrag niet terug te betalen, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van House of Shira of de leverancier van het artikel zijn beschadigd.

Klachten of betwistingen

Klachten of betwistingen dienen binnen de 14 dagen na levering gemeld te worden per aangetekend schrijven op straffe van verval. In geval de klacht gegrond wordt bevonden is onze aansprakelijkheid beperkt tot de omruiling van de goederen. Elke aansprakelijkheid van de verkoper beperkt zich tot het daadwerkelijk betaalde bedrag van de bestelling.

Betalen

Voor veilige online betalingen werkt House of Shira samen met het bedrijf Mollie. Mollie is pionier in online betalingen en garandeert u een 100% veilige afhandeling.
Of u nu met Ideal, bancontact, visa of een andere methode gebruikt, de transactie gebeurt steeds via een met verschillende firewalls beveiligde site rechtstreeks tussen Mollie en de koper. Noch House of Shira noch derden krijgen uw kaartnummer of andere informatie te zien. Mollie verifieert o.a. de geldigheid van uw kaart, kaartnummer en toegangsrechten van uw kredietkaart en geeft bericht aan House of Shira wanneer alles in orde is en de betaling zal uitgevoerd worden. Zo wordt uw bestelling onmiddellijk bevestigd en kan overgegaan worden tot verzending van de bestelling.
U kan probleemloos betalen met:

 • IDeal.
 • Bancontact/Mister Cash.
 • Visa.
 • Mastercard.
 • American Express.
 • Paypal.

Indien u met een klassieke overschrijving wenst te betalen, kan dit ook. U kunt dan na het afronden van uw bestelling het bedrag overschrijven naar onze rekening.

Factuur

Wenst u voor uw aankoop een factuur te ontvangen, dan dient u dit via info@houseofshira.com aan te vragen.
De factuur wordt u achteraf (na levering van uw bestelling) toegestuurd via e-mail. Facturen worden enkel opgemaakt indien een geldig BTW-nummer wordt opgegeven. Heeft u vragen over uw factuur, dan kunt u een e-mail sturen naar info@houseofshira.com

Achterstallige betalingen

In geval van achterstallige betalingen zullen op de openstaande factuurbedragen van rechtswege en zonder dat enige voorafgaandelijke ingebrekestelling noodzakelijk is de interesten aangerekend worden à rato van 1% per maand vanaf de factuurdatum. Bij wanbetaling en indien een aanmaning per gewone brief 14 dagen zonder gevolg is gebleven zal daarenboven een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd zijn ten belope van 10% (tien procent) van de openstaande bedragen met een minimum van € 50 (vijftig euro) en een maximum van € 2.000 (tweeduizend euro)

De verkoper blijft eigenaar van alle goederen tot op het ogenblik van volledige betaling.
De verkoper is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte adviezen, druk- en zetfouten op de website of door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens.
Alle prijzen op de shop zijn inclusief Nederlandse BTW.
House of Shira is niet verantwoordelijk voor elke vorm van douanekosten of taxen die mogelijks na de verzending kunnen worden toegepast. House of Shira doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat de prijzen accuraat zijn, maar kan niet garanderen dat er absoluut geen fouten in de prijzen zijn geslopen. In het geval dat er een fout in de prijs van een product is, zal House of Shira toestaan dat de klant de nieuwe prijs aanvaard of de bestelling annuleert. Als House of Shira niet in staat is de klant, binnen de 30 dagen, te contacteren zal de bestelling automatisch geannuleerd worden.

Leveren en levertermijn

De bestellingen worden tussen maandag en vrijdag verstuurd, wettelijke feestdagen uitgesloten. House of Shira is niet verantwoordelijk voor onvoorspelbare vertragingen. De producten worden geleverd volgens de aanwijzingen bij ieder product, en maximaal 14 dagen na de besteldag geleverd, tenzij er sprake is van overmacht. In het geval dat, als gevolg van een plotselinge en tijdelijke onbeschikbaarheid, de goederen niet geleverd kunnen worden, stelt House of Shira de klant binnen de 14 dagen via e-mail in kennis.
De producten kunnen tot, maximaal, 14 dagen na ontvangst teruggestuurd worden. De goederen kunnen in geen enkel geval teruggebracht noch terugbetaald worden in een offline winkel.

Levering

Alle bestellingen worden verstuurd vanuit België.
Voor de levering van uw order doen wij een beroep op de koerierbedrijven Post NL en DPD.
Bij de afhandeling van uw order, kunt uw de volgende leveringsmogelijkheden kiezen : Vast tarief thuis bezorgd of Internationale bezorging.

Producten die op de website staan zijn meteen uit voorraad leverbaar. Tenzij er anders wordt aangegeven. Na ontvangst van uw bestelling en betaling wordt uw order zo snel mogelijk klaargemaakt voor verzending. Van zodra uw bestelling onderweg is, wordt u hiervan per e-mail verwittigd.

Levering vindt gewoonlijk plaats binnen 2-5 werkdagen daaropvolgend.

Verzendkosten

U vindt hieronder de lijst van de landen waar wij leveren en de respectievelijke tarieven.
België: € 4,95 bij bestellingen onder de €75
Nederland- Luxemburg: € 6,95 bij bestelling onder de€75
Duitsland-Frankrijk: €16,95 bij bestellingen onder de €150

Stevige verpakking

Uw bestelling wordt stevig verpakt om beschadiging te voorkomen.

Uw persoonsgegevens / privacy

House of Shira – Family design draagt zorg voor een uiterst zorgvuldige en vertrouwelijke behandeling van de persoonsgegevens van de koper. Persoonsgegevens zullen door verkoper nimmer worden doorgegeven aan derden. Dit gebeurt uitsluitend met toestemming van de klant en met als enig doel het bestel- en bezorgprocess te kunnen afhandelen.

Copyright

Op de inhoud en vormgeving van House of Shira rust auteursrecht. Dat geldt voor alle afbeeldingen (tenzij openbaar gemaakt door producent of distributeur van de gefotografeerde producten). Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dient u vooraf schriftelijke toestemming te hebben verkregen van House of Shira Indien toestemming hiervoor niet is gegeven en het copyright van House of Shira geschonden dan zal House of Shira actie ondernemen.15px