Over ons

Welkom op onze website!

Graag willen wij onszelf aan jullie voorstellen. Wij zijn Hans en Elisa, we wonen sinds 2013 in Antwerpen nadat we bijna ons hele leven in Nederland hebben gewoond. Hans speelt graag gitaar en Elisa is een crea-bea voor de Heer! CLC Antwerpen is onze huisgemeente.

Uit Gods handen hebben wij 4 kinderen mogen ontvangen, onze prachtige dochter Shira is kort na haar geboorte terug naar de Heer gekeerd, en ter ere van haar leven en het verlangen om God te dienen met onze talenten is het concept House of Shira ontstaan. ‘Shira’ betekend ‘de Here is mijn lied’ (Is dat niet prachtig!) Zie hier onze introductievideo gefilmd door Reviving treasures

House of Shira – Family design is een interieur en lifestyle merk, en we hebben als doel het woord van God goed en zichtbaar binnen te brengen in de huizen van nu. Met goed en zichtbaar bedoelen wij op een moderne en aantrekkelijke wijze dat iedereen zal doen inspireren meer van Gods woord te willen zien en horen.

We really need it!

Wij geloven dat een positieve woonomgeving de beste basis is waarin wij als mens gevormd kunnen worden. Wij hopen gezinnen te verbinden aan Gods hart door boodschappen van hoop en bemoediging. Door onze producten hopen wij die positieve en opbouwende sfeer te creëren voor onze klanten.

Onze producten brengen eer aan God, Zijn karakter, natuur en liefde voor ons worden erin gereflecteerd!
Echte sfeermakers! maar geen overdreven drukte of kleurgebruik, maar een kwalitatieve basis voor de boodschap die ze uitdragen.

Wij willen iedereen bedanken die betrokken is in ons werk, jullie zijn van grote waarde!

Onze hemelse Vader, onze Verlosser en onze Gids, door genade mogen wij doen wat we doen, een mooie bediening waarin wij God mogen eren en waarin we mogen dienen.

Een speciale dank aan onze ouders, familieleden en vrienden. Onze webdesigner  Stephan (Unity Digital), onze geweldige assistent Sherry Ann, onze modellen, onze fotograaf Chaste Mi, onze content schrijver Deborah, onze vertegenwoordiger Tina en onze samenwerking partner Philadelphia Bookshop. BEDANKT voor al jullie liefde en support, we doen dit geweldige werk samen!

Als we iets kunnen verbeteren of je ziet een toffe samenwerking zitten dan mag je ons altijd contacteren op info@houseofshira.com

We wensen jullie veel shop plezier toe!

Thankful, Grateful, Blessed!!!

xoxo
Hans & Elisa

#Hosfamily #Houseofshira #Jesusislife