Over ons

Welkom op onze website!

Graag willen wij onszelf aan jullie voorstellen. Wij zijn Hans en Elisa, we wonen sinds 6 jaar in Antwerpen nadat we bijna ons hele leven in Nederland hebben gewoond. Hans speelt gitaar en Elisa zingt graag voor de Heer! CLC Antwerpen en CLC Den haag zijn onze huisgemeentes.

Uit Gods handen hebben wij 4 kinderen mogen ontvangen, onze prachtige dochter Shira is kort na haar geboorte terug naar de Heer gekeerd, en ter ere van haar leven en het verlangen om God te dienen met onze talenten is het concept House of Shira ontstaan. ‘Shira’ betekend ‘de Here is mijn lied’ (Is dat niet prachtig!)

House of Shira – Family design is een interieur en lifestyle merk, en we hebben als doel het woord van God goed en zichtbaar binnen te brengen in de huizen van nu. Met goed en zichtbaar bedoelen wij op een moderne en aantrekkelijke wijze dat iedereen zal doen inspireren meer van Gods woord te willen zien en horen.

We really need it!

Wij geloven dat een positieve woonomgeving de beste basis is waarin wij als mens gevormd kunnen worden. Wij hopen gezinnen te verbinden aan Gods hart door berichten van hoop en bemoediging. Door onze producten hopen wij die positieve en opbouwende sfeer te creëren voor onze klanten.

Onze producten stralen een eenvoudige vorm van luxe uit en vallen op door kwaliteit en elegantie. Ze brengen eer aan God, Zijn karakter, natuur en liefde worden erin gereflecteerd!
Echte sfeermakers! maar geen overdreven drukte of kleurgebruik, maar een basis voor de boodschap die ze uitdragen.

Wij willen iedereen bedanken die betrokken is in ons werk, jullie zijn van grote waarde!

Onze hemelse Vader, onze Verlosser en onze Gids, door genade mogen wij doen wat we doen, een mooie bediening waarin wij God mogen eren en waarin we mogen dienen.

Een speciale dank aan onze ouders, familieleden en vrienden. Onze webdesigners Unity Digital en Margretha, onze modellen, onze fotograven Chaste Mi en Alpha Omega, onze content schrijver Shanuska, onze vertegenwoordiger Tina en onze geweldige assistente Sherry Ann. Onze samenwerking partners SNTI, Philadelphia Bookshop,Alle winkels die onze producten verkopen, al onze brand-reps en natuurlijk al onze volgers en klanten, BEDANKT voor al jullie liefde en support!

Als we iets kunnen verbeteren of je ziet een toffe samenwerking zitten dan mag je ons altijd contacteren op info@houseofshira.com

We wensen jullie veel shop plezier toe!

Thankful, Grateful, Blessed!!!

xoxo
Hans & Elisa

#Hosfamily #Houseofshira #Jesusislife