WORDT OOK VRIJWILLIGER

Wil jij ook graag je talenten inzetten voor Gods koningkrijk of weet je nog niet wat je talenten zijn en zou je ze graag ontdekken? Wij hebben regelmatig vrijwilligers nodig voor verschillende projecten. Je kunt je vrijblijvend aanmelden als vrijwilliger. We nemen dan telefonisch contact met je op om kennis te maken en samen te kijken welke taken er het beste bij je passen.

Je kunt dan kiezen of dat je liever zelfstandig aan de slag gaat met een paar taken. Hierbij kun je ook zelf aangeven hoeveel tijd je per week beschikbaar hebt.

Werk je liever met iemand samen of vindt je het leuk om samen met een buddy-vrijwilliger iets nieuws te leren of je talenten te ontdekken?
Op basis van je voorkeuren wordt je op de hoogte gehouden van de taken waarvoor je jezelf dan kan inschrijven.

Heb je een leuk project gevonden? De project coordinator neemt dan contact met je op om kennis te maken en de taken door te nemen.

MELD JE VRIJBLIJVEND AAN

We nemen dan telefonisch contact met je op om kennis te maken en samen te kijken welke taken er het beste bij je passen.

Send message

ONS TEAM

Het House of Shira team bestaat uit verschillende vrijwilligers uit Nederland en Belgie.

Iedereen ondersteund op zijn eigen manier en is een belangrijk onderdeel van onze projecten. Naast Elisa en Hans bestaat het HOS team o.a uit familieleden en vrienden maar ook uit webdesigner; Unity Digital. Modellen en fotograaf Chaste Mi, content schrijver Deborah, vertegenwoordiger Tina en assistente Sherry Ann. Verder zijn we ook rijk aan samenwerking partners zoals SNTI, Chocolade Kado, Philadelphia Bookshop en alle winkels die onze producten verkopen.

We kijken er naaruit om samen met jou God te dienen!