Ruilen en retourneren

U kunt een niet gepersonaliseerd product zonder probleem terugsturen. Als particuliere consument beschikt u over een termijn van 14 dagen waarbinnen u kunt verzaken aan uw aankoop. Deze periode van 14 dagen is te rekenen vanaf de thuislevering van de goederen. Mochten onze producten niet voldoen aan uw wensen, dan kan u dit melden en zonder betaling van boete, noch opgave van reden, terugzenden op voorwaarde dat de product in onbeschadigde staat is gebleven.
Het retour recht geldt niet voor zakelijke klanten.
Het retour recht geldt niet voor gepersonaliseerde producten voor de klant.

Mocht u hier nog vragen omtrent hebben, aarzelt u dan zeker niet contact met ons op te nemen via mail info@houseofshira.com

Ruilen of omwisselen

Om te ruilen vragen wij u het volgende stappenplan te volgen.
Zodat wij uw zending zo efficiënt mogelijk kunnen afhandelen:

  1. Meld ons dat u een artikel wilt ruilen via mail: info@houseofshira.com.
  2. U ontvangt via e-mail instructies en een ruil- en retourformulier voor het ruilen van het artikel.
  3. Vermeld het gewenste artikel, de kleur en maat op het ruil- en retourformulier.
  4. Voeg de per e-mail ontvangen bestelbevestiging en een ingevuld ruil- en retourformulier bij het pakket en stuur het artikel terug naar het retouradres. De kosten worden door u gedragen.
  5. Na ontvangst en goedkeuring, stuurt House of Shira u een ontvangstbevestiging via e-mail indien House of Shira uw zending goedkeurt wordt het nieuwe artikel, indien voorradig, zo spoedig mogelijk verzonden.

Verkeerd artikel ontvangen

Meld het ons via mail: info@houseofshira.com binnen de 2 dagen na ontvangst.

Beschadigd artikel

Meld het ons via mail: info@houseofshira.com binnen de 2 dagen na ontvangst.
Toon de beschadiging duidelijk met bijhorende foto’s, stuur alles naar info@houseofshira.com
Indien later, kunnen wij dit niet meer ontvangen, aangezien de kans er is dat de beschadiging door de klant afkomstig kan zijn.

Terugbetaling van retour

Indien geen bankrekeningnummer werd doorgegeven krijgt u een waardebon die 6 maand geldig is. De bon is enkel geldig op de webshop. Indien er wel een bankrekeningnummer werd doorgegeven wordt het bedrag – (aftrek van de verzendingskosten) teruggestort binnen de 30 dagen.

Kosten ruilen

Bij een omwisseling (ruilen) vragen we om de verzendkosten opnieuw te storten op onze rekening, op die manier betalen House of Shira en de klant evenveel transportkosten (nl. heen en terugkosten).
Niet gefrankeerde zendingen of rembourszendingen worden geweigerd!

Voorwaarden om te ruilen en retourneren:
ongebruikt, onbeschadigd
max. 1 keer ruilen of retourneren per bestelling
niet geldig voor gepersonaliseerde producten speciaal voor de klant.

House of Shira behoudt zich het recht om retouren te weigeren en het bedrag niet terug te betalen, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van House of Shira of de leverancier van het artikel zijn beschadigd.