Muursticker Moi et ma maison

15,95 incl. btw

MUURSTICKER MOI ET MA MAISON

Categorieën: , Artikelnummer: HOS_I984G Tags:

Beschrijving

Sticker aanbrengen

Stap 1: Strijk de bovenkant van het zelfklevende sheet glad met behulp van een pasje of een plastic schraper om er zeker van te zijn dat de sticker goed hecht aan het zelfklevende sheet.

Stap 2: Maak de gewenste sticker locatie stof en vet vrij. Zorg dat het goed droog is.

Stap 3: Verwijder voorzichtig het witte papier achter de sticker vanuit een vlakke hoek, zorg ervoor dat de sticker blijft plakken aan het zelfklevende sheet (doorzichtig)

Stap 4: Breng eerst de hoeken van het zelfklevende sheet aan de muur om te kijken of de sticker recht hangt, ga nog niet strijken maar controleer eerst of de sticker goed recht hangt.

Stap 5: Strijk het zelfklevende sheet met een pasje of een plastic schraper om te controleren dat de sticker op de juiste manier is aangebracht op het oppervlak.

Stap 6: Let goed op de kleine letters, randen en kleine details!

Stap 7: Trek voorzichtig het zelfklevende papier weg vanuit een vlakke hoek. Let er goed op dat je geen stukjes of letters mee trekt.

Stap 8: Als sommige delen niet goed bevestigd zijn op de muur drukt u ze nog eens via de zelfklevende sheet aan met een pas of een schraper.

Stap 9: Verwijder het zelfklevende sheet volledig als de stickers volledig aan de muur/glas/kast blijft plakken.

Stap 10: Na het verwijderen van het zelfklevende papier, drukt u de muursticker voorzichtig aan met een handdoek of een niet-pluizende doek!

Extra informatie

Afmetingen 83 × 35 cm